اخبار

آغاز ثبت نام دوره بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی به همراه شرایط و نحوه ثبت نام
آغاز ثبت نام دوره بدون آزمون استعدادهای درخشان (غیر پزشکی )کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان (غیر پزشکی)کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام از روز پنج شنبه مورخ ۹۷/۵/۱۱ آغاز و تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه ادامه خواهد داشت. داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org بعد از دریافت و مطالعه دفترچه راهنما در صورت داشتن شرایط با وارد نمودن شماره دانشجویی مقطع کارشناسی و کد ملی به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و پس از واریز هزینه ثبت نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز ، نسبت به انتخاب رشته / محل های درخواستی، ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند. شایان ذکر است امکان بازیابی شماره دانشجویی داوطلبان از طریق شماره تماس۴۷۴۳ و انتخاب کلید شماره ۲ ، فراهم می باشد.

ادامه مطلب
برگزاری پانزدهمین کرسی ترویجی با موضوع " نگرشی به میراث علمی شیعیان در اندلس از فتح تا سقوط اندلس (۹۲ - ۸۹۷ ق)"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، پانزدهمین کرسی ترویجی با موضوع " نگرشی به میراث علمی شیعیان در اندلس از فتح تا سقوط اندلس (۹۲ - ۸۹۷ ق)" با ارائه آقای دکتر حسین خسروی و نقد آقایان دکتر محمود قیوم‌زاده و دکتر علی الهامی صبح امروز در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

ادامه مطلب
برگزاری چهاردهمین کرسی ترویجی با موضوع "بررسی جرم شناختی ساختار روانی مرتکبین جـرائم علیه بشریت"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، چهاردهمین کرسی ترویجی با موضوع "بررسی جرم شناختی ساختار روانی مرتکبین جرائم علیه بشریت" با ارائه خانم دکتر سمیرا گلخندان و نقد آقایان دکتر محمود قیوم زاده و دکتر ابراهیم آقامحمدی صبح امروز در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

قرائت زیارت امین‌الله به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) در نمازخانه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، به مناسب سالروز شهادت امام صادق(ع) مراسم قرائت زیارت امین‌الله با حضور جمعی از اساتید و کارکنان در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار گردید.