برگزاری جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان مر کزی در واحد خمین

۱۴ دی ۱۳۹۳ | ۲۱:۳۲ کد : ۱۰۰ اخبار تصویری
برگزاری جلسه  شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان مر کزی در واحد خمین

همزمان با آغاز هفته وحدت صورت گرفت:

برگزاری جلسه  شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان مر کزی در واحد خمین

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، جلسه شورای راهبردی فرهنگی واجتماعی استان مرکزی صبح امروزهمزمان با آغاز هفته وحدت با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سلحشورنیا مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر رضا وفایی شوشتری معاون هماهنگی و اجرایی دبیر خانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی در سالن جلسات واحد خمین برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر عباس شمسی رئیس واحد خمین ضمن تبریک هفته وحدت و ایام میلاد رسول اکرم(ص) به میهمانان جهت حضور در شهر زادگاه امام خمینی(ره) و سجده‌گاه و قدمگاه هزار شهید سرافراز خیر مقدم گفت.

ایشان به تشکیل کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی خمین اشاره کرد و افزود: تاکنون سه جلسه کمیته علمی هم اندیشی بررسی و پیگیری این مطالبات برگزار شده و اقدامات اصولی و تأثیر گذاری صورت گرفته است و در آینده نیز این اقدامات پیگیری خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین سلحشور نیا با اشاره به  اهمیت بحث‌های محتوایی قرآن و عترت و همچنین غنی بودن متون دینی دو پیشنهاد را بیان کرد. وی گفت: یک پیشنهاد اینکه تحقیقات و مقالاتی که اساتید در رشته های مختلف علوم به دانشجویان ارائه می‌دهند سمت و سو و محتوای قرآن داشته باشد.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی در ادامه با توجه به بالقوه بودن موضوعات مقالات و تحقیقات دانشجویان که در پیشنهاد اول اشاره شد گفت: پیشنهاد دیگر این است که از اساتید و کارشناسان در دانشگاه‌های داخل و خارج از دانشگاه جهت ارائه مقالات و تحقیقات استفاده گردد و از سایر اساتید، کارکنان و دانشجویان جهت حضور در این جلسات دعوت شود و برای بالفعل شدن مقالات و تحقیقات ارائه شده تلاش و اقدام شود.

دکتر نظام آبادی دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به جایگاه شورای فرهنگی و اجتماعی در سیاستگذاری‌های فرهنگی در واحدهای استان، خواستار حرکت به سمت برنامه محور شدن ساختار جلسات و اقدامات فرهنگی و اجتناب از روزمره‌گی شد.

دکتر وفایی شوشتری معاون هماهنگی و اجرایی دبیر خانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی استان مواردی را در خصوص اقدامات صورت گرفته در این شورای بیان کرد و پیگیری سایر برنامه های بلند مدت این شورا را خواستار شد.

در ادامه آقای احمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دبیر این شورا به بیان گزارشاتی تحلیلی و مقایسه ای در مورد اقدامات انجام شده در واحد های استان پرداخت و جلسه وارد دستور کار خود شد.

این جلسه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه واحد خمین پایان یافت.