دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در بیانیه ای هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو را محکوم کرد

۲۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۵ کد : ۱۰۱ اخبار تصویری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در بیانیه ای هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو را  محکوم کرد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در بیانیه ای هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو را  محکوم کرد.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمین در بیانیه ای هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو را محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: فاجعه هتک حرمت بی‌شرمانه نشریه فکاهی فرانسوی شارلی‌ابدو به ساحت مقدس نبی اکرم(ص) بی‌شک دلهای یک‌ونیم میلیارد مسلمان سراسر جهان را جریحه‌دار نموده و بار دیگر خروش عظیم پیروان پیامبر رحمت و رأفت حضرت محمد مصطفی (ص) را به منصه ظهور درآورده است. این اقدام بی‌شرمانه قطعا ناشی از زبونی و عجز این فرومایگان در برابر اسلام راستین بوده است و ادامه پروژه ننگین اسلام هراسی در بین مردم دنیا می باشد .اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمین با محکوم نمودن این اقدامات غیر اخلاقی و غیر انسانی مدعیان حقوق بشر بر یکپارچگی و همدلی مسلمانان به خصوص جامعه دانشگاهی تأکید می نمایند. و اعلام می دارند اتخاذ چنین سیاستهای نه تنها بر وحدت امت اسلامی خدشه ای وارد نمی کند بلکه با بصیرت و بیداری زمینه فروپاشی پایه های سست و پوشالی استکبار جهانی را فراهم می نماید.