۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۹ کد : ۱۰۶ اخبار تصویری

به‌مناسبت هفته دفاع‌مقدس صورت گرفت؛

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

همزمان با هفته دفاع‌مقدس و برگزاری مراسم خاطره‌گویی با حضور هم‌رزمان شهداء در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان، کتاب""کوچه پس کوچه های عاشقی" و فصلنامه "راز شیدایی" رونمایی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، برنامه رونمایی از کتاب "کوچه پس کوچه های عاشقی" و فصلنامه "راز شیدایی" که در بردارنده خاطرات راویان جنگ، یادگاران 8 سال دفاع مقدس و هم‌رزمان شهدا است و جلد اول آن از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین به چاپ رسیده است، در مراسم خاطره‌گویی دفاع‌مقدس با حضور سردار رسول سنائی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران، سردار محمدابراهیم رضایی، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و جمعی از رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس در سالن همایش‌های این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم صمیمی و باشکوه، سردار رسول سنائی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران، با تجلیل از ارواح تابناک همه شهیدان اسلام و شهیدان حماسه آفرین 8 سال دفاع مقدس و روح بلند امام شهیدان، به تشریح دلایل و اهداف حمله عراق به ایران و آغاز جنگ تحمیلی پرداخت.

در ادامه سردار محمدابراهیم رضایی خاطراتی از عملیات والفجر 8 و رشادت‌های گردان روح‌اله خمین بیان کرد.

از دیگر برنامه‌های این مراسم، بیان خاطرات سایر هم‌رزمان و هم‌سنگران شهداء شهرستان خمین بود.