دیدار شورای دانشگاه با امام جمعه شهرستان خمین

۲۷ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۸ کد : ۱۱ اخبار تصویری
اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
دیدار شورای دانشگاه با امام جمعه شهرستان خمین

به مناسبت انتصاب رئیس واحد تجمیع شده خمین صورت گرفت:

دیدار شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با امام جمعه این شهرستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
در این دیدار دکتر شمسی رئیس واحد تجمیع شده خمین ضمن بیان گزارشی از تجمیع واحد خمین به دستور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ادغام پردیس های علوم و تحقیقات طرح بسیار خوبی بود و جلوی هزینه های اضافی و کارهای زائد گرفته شد و از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده کمال تشکر و سپاس را داریم.
وی همچنین آماری از رشته های فعلی واحد خمین را تشریح و چشم انداز و آینده روشنی را برای دانشگاه آزاد اسلامی خمین ترسیم کرد.
دکتر خسروی رئیس سابق واحد خمین نیز گزارشی را از برگزاری کنگره بین المللی چشمه آفتاب که وی دبیر کمیته علمی آن بوده است و در خردادماه سال جاری برگزار شده بود، بیان کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه شهرستان خمین ضمن خوش آمد گویی، روایاتی را در زمینه اهمیت علم بیان کرد.
ایشان به مسوؤلین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین توصیه هایی در جهت تلاش برای انتقال علم مفید و با اخلاص و تخصص همراه با تقوا ذکر نمود و اجرای دقیق بخشنامه های وزارت علوم در خصوص عفاف و حجاب را خواستار شد.
نماینده ولی فقیه در شهرستان خمین ضمن تقدیر از کمک های دانشگاه در برگزاری باشکوه کنگره و آرزوی موفقیت برای دکتر شمسی، اظهار امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در کشور نمونه باشد.