بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین برگزار شد

۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۰ کد : ۱۳۷۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز همزمان با کلیه واحدهای دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین برگزار شد.
بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد  اسلامی واحد خمین برگزار شد

همزمان با  کلیه واحدهای دانشگاه آزاد  اسلامی صورت گرفت؛

برگزاری بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد  اسلامی واحد خمین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه استادان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان صبح امروز و به طور همزمان با کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این دوره از مسابقات که با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود، در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره برگزار گردید.

استادان و اعضای هیأت علمی نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) به رقابت پرداختند.