گرامیداشت روز دانشجو با حضور مسؤولین دانشگاه در کلاس های درس

گرامیداشت روز دانشجو با حضور مسؤولین دانشگاه در کلاس های درس

همزمان با 16 آذر صورت گرفت؛

گرامیداشت روز دانشجو با حضور مسؤولین دانشگاه در کلاس‌های درس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، دکتر عباس شمسی رئیس این واحد دانشگاهی به همراه جمعی از معاون و مدیران به مناسبت 16 آذر در کلاس‌های درس دانشجویان حضور یافتند و این روز را گرامی داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین ضمن یادآوری نام‌گذاری روز دانشجو به خاطر رشادت‌ها و دلاوری‌های سه دانشجوی شهید به نام آقایان شریعت رضوی،قندچی و بزرگ نیا، روحیه استکبار ستیزی دانشجویان شهید را ستودند.

ایشان ازاین روز به‌عنوان روز اندیشه‌های پاک نام برد و ادامه داد: دانشجویان سرمایه‌های اصلی نظام هستند و این دانشجو است که می تواند در آینده مملکت نقش داشته باشد.

روز 16 آذر به مناسبت شهادت سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران به دست عوامل رژیم شاه، روز دانشجو نامیده شده است. این دانشجویان به همراه جمعی از دانشجویان دیگر دانشگاه تهران، در اعتراض به ورود «نیکسون» (معاون رئیس جمهور آمریکا) دست به تظاهرات زده بودند که به وسیله مأموران شاه در صحن دانشگاه به شهادت رسیدند.