رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین را منصوب کرد.

۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۲ کد : ۱۷۰۷ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد خمین، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی حسین خسروی را به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین منصوب کرد.
در متن حکم طهرانچی آمده است: پیرو مصوبه جلسه مورخ 1397/11/04 هیئت امنای استان مرکزی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین» منصوب می‌شوید.
وی در ادامه آورده است: امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه کنید.