اردوی هماهنگ آموزشی تفریحی مدارس سما خمین برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۵ کد : ۱۷۴ اخبار تصویری
اردوی هماهنگ آموزشی تفریحی مدارس سما خمین برگزار شد

با شعار ایمنی زمین پاک = کودک سالم آینده روشن:

اردوی آموزشی تفریحی مدارس سما خمین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، اردوی آموزشی تفریحی مدارس سما خمین با حضور دانش‌آموزان دبستان دخترانه و پسرانه به صورت مجزا برگزار شد.

در این اردو که با شعار "ایمنی زمین پاک = کودک سالم آینده روشن" و با هدف افزایش حس تعاون و مسؤولیت پذیری و خلاقیت دانش آموزان و همچنین آشنایی آنان با راهکارهای ایمنی، پاکیزه نگه داشتن طبیعت و چگونگی مقابله با خطرات و آسیب‌های احتمالی برگزار شد، جمعیت هلال احمر و واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان خمین نیز حضور داشتند.

برگزاری کلاس های تئوری و عملی برخورد با انواع آتش، چگونگی خاموش کردن آنها، استفاده از خاموش کننده‌ها و همچنین کلاس های آموزشی درخصوص کمک‌های اولیه و نحوه برپایی چادر در محیط باز از برنامه‌های صورت گرفته این اردوی دو روزه بود.

پاکیزه سازی محیط اردو و رنگ‌آمیزی طومار طراحی شده با موضوع "ایمنی" و "زمین پاک" پایان بخش این برنامه‌ها بود.

لازم به ذکر است در راستای پیشگیری از تصادف جاده‌ای و آشنایی کودکان با مراتع و فضای سبز، این اردو هرساله در محیط‌های باز و مناسب و مراتع خمین برگزار می‌گردد.

گروهها و مسؤولیت ها

جدول برنامه ها