تجدیدمیثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بنیانگذار انقلاب اسلامی

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۷۵۵ اطلاعیه ها اخبار تصویری اخبار دانشگاه

تجدید میثاق با آرمان ها وادای احترام به بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، با اهدای گل در بیت قدیمی امام(ره) و با حضور جناب آقای دکتر کلانتری دبیر هیت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ، رؤسا  ومعاونین واحد های استان مرکزی و جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین برگزار شد.پیام دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن ۱۴ خردادماه سالروز رحلت جانگداز امام خمینی(ره) توسط محمدرضا قاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک و رئیس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بیت قدیمی امام‌(ره) قرائت شد.

در ابتدا ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین جناب آقای دکتر حسین خسروی با عرض سلام و خیر مقدم به کلیه مهمانان و تسلیت به مناسبت فرارسیدن رحلت امام خمینی(ره) مختصری از زندگینامه حضرت امام (ره)را از بدو تولد تا رحلت برای مهمانان محترم ارائه نمودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست گفت: امام خمینی(ره) یک فقیه برجسته، عالم ربانی، فیلسوف بزرگ و عارف اندیشمندی است که مدیون او هستیم. امام خمینی(ره) یک مجاهد فی سبیل الله است که این مجاهدت تا پایان عمر پربرکت ایشان ادامه داشت و حرکت عظیمی به وجود آورد که جهان را تکان داد. قیام امام ریشه در قیام اصلاح‌گرایانه پیامبر گرامی اسلام و امام حسین(ع) دارد

وی با بیان اینکه قیام امام ریشه در قیام اصلاح‌گرایانه پیامبر گرامی اسلام و امام حسین(ع) دارد، متذکر شد: "امام حسین(ع) زمانی قیام کرد که جامعه از آسیب‌های احتماعی، انحرافات اخلاقی، بی‌عدالتی‌ها، کفر و نفاق پر بود."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مطرح کرد: "این قیام الگوی بسیاری از قیام‌هاست که قیام امام خمینی(ره) نمونه آن است."

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه برانداختن بنای سلطنت ظالمانه پهلوی و ایجاد حکومت اسلامی دو کار بزرگ و عمده امام خمینی‌(ره) بود، عنوان کرد: "امام خمینی(ره) از نوادر اسلام بود که باید سال‌ها بگذرد تا چنین شخصیتی بروز کند تا احیاگر سنت رسول‌الله(ص)، بیدارگر امت، قائم نفوس و جان‌ها باشد."

آقای دکترکلانتری بیان کرد: "بزرگترین درس از قیام امام حسین(ع) و کربلا، آزادمردی، حرّیت، دفاع از مظلوم، مقابله با ظلم و ظالم است که امروز نیاز جامعه ماست تا مقدمات ظهور فراهم شود."