اطلاعیه برگزاری دوره تابستان ۹۹ – ۹۸ جهت دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۷۶۲ اطلاعیه ها اخبار دانشگاه تابلوی اعلانات

اطلاعیه برگزاری دوره تابستان 99 98 جهت دانشجویان مقاطع کارادنی و کارشناسی

تاریخ ثبت نام: 28/04/99 لغایت 02/05/99 (غیر حضوری از طریق وبسایت دانشجویی)

شروع کلاسهای درس:04/05/99 لغایت 30/05/99 ( بصورت غیر حضوری از سامانه کلاسهای مجازی به جز دروس معارف که می بایست به سامانه نهاد مراجعه فرمایند)

امتحانات: 01/06/99 لغایت 06/06/99  که بصورت مجازی از سامانه دانشگاه آزاد اسلامی خمین برگزار می گردد.

نوع دروس قابل ارائه:

کلیه دروس عمومی، معارف ، دروس پایه مشترک ، آزمایشگاه و کارگاه ،  پروژه و کارآموزی

حداکثرتعداد واحد انتخابی: حداکثر تعداد واحد انتخابی جهت دانشجویان کاردانی و کارشناسی : 8 واحد و جهت دانشجویان فارغ التحصیل در تابستان 10 واحد

توجه: اخذ دروس وصایای حضرت امام خمینی ره و آشنایی با روخوانی قرآن کریم به همراه 10 واحد جهت فراغت از تحصیل امکانپذیر نیست.و فقط اخذ دروس فوق به همراه حداکثر واحد انتخابی(8 واحد) که جمعا 10 واحد می شود بلامانع می باشد.

شهریه:

1 -  شهریه دروس تا حداکثر 6 واحد درسی، یک دوم شهریه ثابت  به علاوه  شهریه متغیر هر واحد درسی می باشد.

2 - در صورتیکه دانشجو بیش از 6 واحد درسی انتخاب نماید دوم سوم شهریه ثابت  به علاوه  شهریه متغیر هر واحد درسی می باشد.

شرایط پذیرش دانشجوی میهمان: ثبت نام از دانشجویان میهمان صرفا با معرفی نامه کتبی و رسمی از دانشگاه محل تحصیل امکانپذیر می باشد.

اداره آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

اداره آموزش آموزشکده سما خمین