تمدید ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۰ کد : ۱۸۳۴ اطلاعیه ها اخبار تصویری

تمدید ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

• ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است تا روز دو شنبه 14 مهر ماه تمدید شد .

• داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته  اقدام نمایند.

قابل توجه داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی سال 99

هر داوطلب به 2 شیوه می‌تواند انتخاب رشته داشته باشد

1.دانشگاه آزاداسلامی با آزمون (حداکثر 100 کد رشته فقط از گروه‌های آزمایشی اصلی و شناوری که در کارنامه داوطلب وجود دارد.) با مهلت ثبت‌نام تا ساعت 24 روز جمعه 99/07/11

2. دانشگاه آزاداسلامی بر اساس سوابق تحصیلی (حداکثر 20 کد رشته برای ریاضی و حداکثر 20 کد رشته برای تجربی و حداکثر 20 کد رشته برای انسانی و حداکثر 20 کد رشته برای هنر و حداکثر 20 کد رشته برای زبان در لیست‌های جداگانه.) با مهلت ثبت‌نام تا ساعت 24 روز دوشنبه ۹۹/۷/۱۴ تمدید شد.