چند نکته کاربردی برای انتخاب واحد در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۸۴۲ اطلاعیه ها

چند نکته کاربردی برای انتخاب واحد در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی

• اگر درسی از رشته ی تحصیلی مربوطه را پیدا نکردید در قسمت دروس دانشکده مقطع خود را را انتخاب و نام درس را از روش ٪ زدن جستجو نمایید.
  • دانشجویان بعد از کلیک کردن گزینه (ثبت) حتما گزینه ی (بستن ثبت نام توسط دانشجو) را انتخاب نمایند تا انتخاب واحدشان ثبت نهایی شود.
  • دانشجویان توجه داشته باشند حتما زمان تایپ کاراکتر درصد زبان کیبوردتان را روی انگلیسی بزارید.  درصد فارسی با انگلیسی فرق میکند (به‌جای "ی" و "ک" هم می‌توانید از درصد % استفاده کنید.)
  • درصد فارسی : ٪ درصد انگلیسی: %
  • در صورتی که سایت برای تان باز نشد یا خطا داد در انتخاب درس سایت را کاملا ببندین و دوباره وارد سایت شوید لازم‌ به ذکر است بامرورگرهای مختلف امتحان نمایید. فیلترشکن خاموش باشد
  • دانشجویانی که مشکل ورود به سایت آموزشیار دارند به پشتیبان ها حتما اطلاع دهند.

سایت آموزشیار pasokh.iau.ac.ir
تماس با اموزشیار : ۰۲۱-۴۷۹۱۹۱۰۰
پیامک : 3000300150

• در فرایند اخذ دروس خود در زمان انتخاب واحد، حتما به جنسیت قید شده در قسمت دانشجویان مجاز به اخذ توجه کنید.
  • دقت نمایند که در اخذ دروس معارف، تربیت‌بدنی و ورزش جنسیت استاد و جنسیت دانشجو باید یکی باشد.
  • در دروس تخصصی صرفا از دروس رشته تحصیلی خود انتخاب کنید و از‌سایر گروه‌های آموزشی چیزی اخذ نکنید.
  • در برخی دروس با بردن موس بر روی رشته‌[...] لیست دانشجویان مجاز اخذ آن درس نمایش داده می‌شود (متاسفانه با اکثر گوشیها قابل نمایش نیست.)
  •  به پیش‌نیاز و همنیاز ها و مقطع تحصیلیتان دقت فرمایید
  • در صورت عدم رعایت موارد فوق، درس انتخابی بصورت خودکار از سیستم حذف خواهد.
  • بخش انتخاب واحد سامانه آموزشیار فعلا برای دانشجویان باز میباشد.

• البته سیستم در روز  حذف و اضافه هم دوباره باز خواهد شد ولی میتوانید ایرادات انتخاب واحد خود را همین الان نیز رفع کنید.به این نکات مهم  برای انتخاب واحد دقت کنید:
  • اگر معدل بالای ۱۷ دارید و تمامی نمرات وارد آموزشیار شده برای مجوز به مدیر گروه خود مراجعه کنید.
  •  دانشجویانی که معدل ترم بهمن آنها زیر ۱۲ شده مشروط‌ هستند و فقط بین ۱۲ تا ۱۴ واحد میتوانند اخذ کنند.
  •   از بین دروس اندیشه اسلامی ۱ ،اندیشه اسلامی ۲، اخلاق اسلامی‌، تفسیر قرآن، انقلاب اسلامی‌، تاریخ تحلیلی اسلام در هر ترم فقط یک درس میتوان اخذ کرد مگر اینکه دانشجوی ترم آخر بوده و کمتر از ۲۴ واحد باقیمانده داشته باشید و مجوز بگیرید. برای انتخاب دیگر دروس عمومی هیچگونه محدودیتی نیست (به جز رعایت پیش نیاز)
  • به جنسیت کلاس دقت کنید. جنسیت کلاس در گوشی قابل مشاهده نیست ولی در کامپیوتر میتوان در قسمت توضیحات با بردن ماوس مشاهده کرد.
  •  از دروس رشته خود درس اخذ کنید و از دانشکده ها یا رشته های دیگر درس بر ندارید.
  • به عبارت معتبر و نامعتبر در جلوی واحد های اخذ شده دقت کنید. واحدهای  درسی که قوانین آموزشی را رعایت نکنید بصورت نامعتبر درخواهد آمد و حذف میشود.
  •  پیش نیاز و هم نیاز دروس را رعایت کنید. از چارت درسی مدیر گروه یا سایت سرفصل دروس sep.iau.ir کمک بگیرید.
  •  مسئولیت انتخاب واحد و رعایت قوانین آموزشی ذکر شده با خود دانشجو است و در صورت عدم رعایت این قوانین، واحدهای اشتباه توسط آموزش در هر زمانی (حتی هنگام فراغت از تحصیل) بدون بازپرداخت شهریه حذف خواهد شد.