شروع کلاس های مجازی از روز سه شنبه مورخ ۱۵ مهر ۱۳۹۹ + نکات مربوط به سامانه وادانا

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۱۸۴۳ اطلاعیه ها اخبار تصویری اخبار دانشگاه

۱-کلاس های رسمی آموزشی برخط از ۱۵ مهر طبق برنامه ی هفتگی انتخاب واحد شما برگزار می گردد.(در صورت عدم برگزاری از طریق آموزش پیگیری نمائید)

2-هر واحد دانشگاه آزاد دارای کد سامانه مجزا می باشد، لذا پس از ورود به سامانه واحد خود را انتخاب کنید.

۳- جهت ورود نام کاربری برابر با شماره دانشجویی و رمز ورود  برابر با کد ملی شما می باشد.

۴با توجه به تغییرات در حذف و اضافه و بروز رسانی سامانه هر ۱۰ روز یک بار، امکان دارد تا پایان مهرماه بعضی از دروس شما در سامانه نمایش داده نشود، لطفا شکیبا باشید تا دروس انتخابی شما به سامانه افزوده شود.

۵- به هیچ عنوان رمز خود را تغییر ندهید، زیرا فرایند تغییر رمز بسیار طولانی است و فراموشی رمز موجب می گردد تا از شرکت در بسیاری از کلاس های محروم بمانید

**دانشجویان گرامی برای ورود به کلاس مجازی باید آخرین نسخه نرم افزار ها را از قسمت مرکز دانلود ، دانلود و نصب نمایید.