نحوه ارزشیابی دانشجو در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۶ کد : ۱۸۴۶ اطلاعیه ها

دانشجوی محترم، می توانید با نام کاربری  و رمز عبور ترم قبل وارد سامانه شوید.

نکات ضروری

1. نمره ارزشیابی پایان ترم  برای هر درس بین 7 تا 10 می باشد. مابقی نمره از 20، بر اساس حضور فعال شما در کلاس و انجام کلیه فعالیتهای کلاسی و آموزشی تعیین شده از سوی استاد درس می باشد.
  • ارزشیابی دانشجو در هر درس به صورت مستمر و تکوینی در طول نیمسال تحصیلی صورت می پذیرد .با توجه به رویکرد فعالیت محور در آموزش مجازی قسمت عمده‌ای از نمره باید به فعالیت‌های مستمر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی اختصاص یابد  بنابراین آزمونک‌ها(کوییز)، تکالیف و تمرینات خارج از کلاس، پروژه، سمینار، ارائه های درسی،  مشارکت در مباحث و گفتگو های کلاس و سایر مباحث مرتبط با درس،  بخش عمده‌ای از نمره دانشجو را تشکیل می‌دهند.
  • لذا نمره دانشجو در یک درس حاصل جمع نمرات عملکرد مستمر وی در معیارهای فوق‌الذکر به علاوه نمره آزمون پایانی می باشد که نسبت به عدد ۲۰ محاسبه و ثبت می گردد.
  • همچنین شرکت در آزمون پایانی برای دانشجویان الزامی است در صورت عدم شرکت در این آزمون وضعیت درس وی حذف آموزشی (غیبت) ثبت می گردد.
  1. در صورتی که  در ورود به سامانه مشکل دارید و یا اینکه دروس انتخابی در سامانه وی نمی باشد، مراتب به مسئول هماهنگی کلاسها(آقای خسروی) گزارش  تا مشکل رفع گردد.