اهدای اعضای بدن دانشجوی واحد خمین پس از مرگ مغزی

۱۸ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۸۶ اخبار تصویری
اهدای اعضای بدن دانشجوی واحد خمین پس از مرگ مغزی

اعضای بدن دانشجوی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین پس از مرگ مغزی در حادثه رانندگی، اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، سید علی حسینی دانشجوی رشته کامپیوتر آموزشکده سما این واحد دانشگاهی، در حادثه رانندگی دچار مرگ مغزی شد و به کما رفت و خانواده وی اعضای بدن این دانشجوی فقید را به نیازمندان آن اهدا کردند.

مرحوم سید علی حسینی که ساکن روستای قیدو از توابع شهرستان خمین بود، پس از مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان و مراسم شام غریبان، در راه بازگشت به روستای خود تصادف کرد و به کما رفت که وی را به بیمارستان ولیعصر استان مرکزی انتقال دادند. متاسفانه تلاش کادر پزشکی نتیجه‌ای نداشت تا اینکه مرگ مغزی وی را اعلام کردند. متعاقب این خبر خانواده این دانشجوی فقید روز گذشته در بیمارستان امام خمینی تهران تمامی اعضای بدن تنها پسر خود را شامل کبد، کلیه، قرنیه و بافت های داخلی اهدا کردند.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین ضمن ابراز همدردی با خانواده ایشان، از خداوند منان طلب مغفرت و آمرزش را برای این دانشجوی فقید آرزومند است.