برگزاری وبینار آزمایش های غیر مخرب و نیمه مخرب بتن توسط دکتر آرش بیات

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲ کد : ۱۸۹۶ اخبار دانشگاه
برگزاری وبینار آزمایش های غیر مخرب و نیمه مخرب بتن توسط دکتر آرش بیات

در راستای اجرای وبینارهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، وبینار آزمایش های غیر مخرب و نیمه مخرب بتن  در روز پنج شنبه 15آبان ماه سال 1399توسط باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمین برگزار شد.

در این وبینار، دکتر آرش بیات ، استاد گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین و سخنران وبینار در خصوص بررسی انواع روشهای غیر مخرب مقاومت بتن، تخمین مقاومت بتن با استفاده ازانواع روش ها مانند کپوزیتی و...صحبت کردند.

آزمایش های غیر مخرب بتن یا همان تست غیرمخرب بتن به واسطه ارائه تصویری از وضعیت موجود سازه های بتنی ، وجود یا عدم وجود مشکل، شناسایی علل آسیب، برآورد حجم آسیب ، گزینش روش و مصالح تعمیری، پیش بینی عمر مفید سازه و کنترل کیفیت فرآیند تعمیرات نقش ویژه ای به عهده دارد. چرا که حجم سرمایه گذاری های گسترده در پروژه های عمرانی ازیک سو و از سوی دیگر اهمیت بالای سازه های بتنی از جمله سدها، تصفیه خانه های آب و فاضلاب، اسکله ها، نیروگاهها، پتروشیمی و پالایشگاهها، پل ها و کارخانجات در زندگی جوامع امروزی ، کاهش عمر بهره برداری و حتی در برخی مقاطع قطع بهره برداری کوتاه مدت از سازه ها خسارت های هنگفتی تحمیل می نماید.

از طریق تست غیر مخرب بتن می توان مقاومت یک عضو را بدون ایجاد خرابی در آن، اندازه گیری کرد. آزمایش های غیرمخرب به نام NDT نیز شناخته می شوند. با توجه به رواج زیاد این تستها برای ارزیابی بتن ، قبل از انجام هرگونه فرآیند ترمیمی بر روی سازه ها برآن شدیم تا اطلاعات و روشهای این تستها را دراین سخنرانی بررسی کنیم.

خبرگزاری آنا گزارش داد :