برگزاری سخنرانی ملی( راهکار وحدت سیاسی جهان اسلام در اندیشه های امام خمینی(ره))با سخنرانی دکتر حسین خسروی

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۸۹۷ اخبار دانشگاه

در راستای اجرای وبینارهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، وبینار راهکار وحدت سیاسی جهان اسلام در اندیشه های امام خمینی(ره)  در روز چهار شنبه 14آبان ماه سال 1399 با سخنرانی دکتر حسین خسروی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین برگزار شد.

طرح اندیشه «وحدت جهان اسلام » یکی از مشغولیت های فکری دیرینه و اساسی حضرت امام بود که او در طول دوران فعالیت اجتماعی - سیاسی خود چه قبل ازپیروزی «انقلاب » اسلامی و چه بعد از آن لحظه ای ازآن غفلت نورزید. وفاداری صادقانه امام به «وحدت » نه تنها او را به برجسته ترین شخصیت انقلابی جهان اسلام تبدیل نمود، بلکه او توانست در میان نحله ها و فرقه های اسلامی مختلف نیز جایگاه بس رفیعی کسب نماید. امام در طرح شعار «وحدت » هیچ گاه دچار کلی گویی و سطحی نگری نگردید بلکه به گونه بسیار عالمانه و فنی با بررسی ابعاد گوناگون وحدت در دو بخش نظری و عملی توضیحات مفصلی ارائه داد.

یکی از ابعاد اساسی «وحدت » که قابل بحث و بررسی می باشد بعد راهبردی و راهکاری آن است; به این معنی که چگونه می توان درجهان بحران زده و پر تشتت اسلام که تقریبا زمینه ای برای همیاری بالفعل آن وجود ندارد به این پدیده آرمانی دست یافت؟ بررسی پاسخ این سؤال در چارچوب اندیشه سیاسی امام خمینی هدف اصلی این سخنرانی را تشکیل می دهد. در این سخنرانی راهکار عملی وحدت در سطح جهان اسلام را به بحث خواهیم گرفت.