گزارش تصویری جشن قرآنی ولادت کریم اهل بیت (ع)

۱۱ تیر ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۶ کد : ۱۹۸ اخبار تصویری
گزارش تصویری جشن قرآنی ولادت کریم اهل بیت (ع)

به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین صورت گرفت:

همزمان با ماه مبارک رمضان بهار قرآن و سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع)  به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین جشن قرآنی باشکوه ویژه ولادت کریم اهل بیت(ع) و مراسم شب نورانی بیت تاریخی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این جشن که با حضور خانواده اساتید، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خمین و جمعی از مسؤولین شهرستان برگزار شد، جزء 15 قرآن کریم توسط اساتید برجسته  تلاوت گردید.

اجرای سرود من عاشق محمد(ص) هستم توسط دانش آموزان دبستان دخترانه سما برنامه بعد از جزء خوانی بود و بعد از آن مراسم مولودی خوانی انجام شد.

در ادامه گروه تواشیح کارکنان آزاد اسلامی واحد خمین اجرای زیبایی را به نمایش گذاشتند که مورد استقبال کلیه میهمانان قرار گرفت.

در حاشیه این برنامه مراسم جشنی نیز به همراه ایستگاه نقاشی و کارگاه هنرهای دستی ویژه کودکان برگزار شده و هدایای قرآنی به آنان اهدا گردید.

این مراسم تا هنگام اذان مغرب ادامه داشت و اقامه نماز جماعت پایان بخش آن بود.