صحت سنجی شماره تلفن همراه جهت ارائه خدمات در سامانه آموزشیار و در آینده خدمات موبایل

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۵ کد : ۱۹۸۴ اطلاعیه ها

• به منظور ارایه خدمات برخط و اطلاع رسانی لحظه‌ای امور آموزشی به دانشجویان گرامی در مرحله اول، فرایند صحت سنجی و تایید شماره موبایل شما در سامانه آموزشیار آغاز شد.
  • پس از ورود به سامانه آموزشیار و درج و تایید شماره تلفن همراه شما، فرایند دریافت کد اعتبار سنجی، درج و تایید در سامانه آموزشیار صورت می گیرد.
  • پس از تکمیل فرایند صحت سنجی شماره تلفن همراه کلیه دانشجویان، در مرحله دوم که طی هفته‌های آتی اطلاع رسانی می شود، استفاده از App موبایل برای اطلاع رسانی و دریافت خدمات آموزشی فعال می‌شود.
  • ضمنا برای دانشجویانی که بدهی شهریه و یا اقساط صندوق رفاه خود را حسب زمان‌های تعیین شده پرداخت نکرده باشند، امکان پرداخت به صورت الکترونیکی قبل از شروع امتحانات فراهم می‌باشد.
  • لازم به توضیح است استفاده از خدمات آموزشی مانند برگزاری امتحانات، مشاهده تاریخ امتحانات، مشاهده نمرات، اعتراض به نمرات، ارزشیابی اساتید و ... منوط به تسویه بدهی مالی می‌باشد.
  • برای این منظور و حسب روال نیم‌سال‌های قبل، لازم است قبل از شروع امتحانات بدهی مالی تسویه و یا با هماهنگی حسابداری دانشجویی(شهریه)/ صندوق رفاه دانشگاه اقدام به پرداخت بخش عمده بدهی و یا استفاده از وام‌های متعدد دانشجویی نمایید