ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی آزمون جامع دکتری تخصصی (غیرپزشکی) نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۰۰۴ اطلاعیه ها

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی «شیوه نامه اجرایی آزمون جامع دوره دکتری تخصصی (غیرپزشکی) در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 » را ابلاغ کردند.

براین اساس آزمون جامع (کتبی و شفاهی) درتمامی رشته ها به صورت غیرحضوری از تاریخ 99/10/27 تا 99/11/9 برگزار می شود.

بخش کتبی آزمون جامع از طریق سامانه آموزشی که ازسوی مرکز فناوری اطلاعات وشبکه علمی دانشگاه اعلام خواهد شد،به صورت منطقه ای برگزار می شود و سوالات آزمون جامع در هر رشته / منطقه به صورت یکسان است. بخش شفاهی آزمون جامع با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی، هماهنگی مدیر گروه و آموزش ذیربط، توسط واحد دانشگاهی مجری دوره برگزار می شود. دراین خصوص ذخیره فایل بخش شفاهی ارزیابی جامع ضروری است.

آزمون جامع در هر یک از مناطق به شرح جدول فوق است. برنامه‌ریزی (طرح سوال و زمان برگزاری)، نظارت و اجرا با هماهنگی بین استان های مختلف برعهده هر منطقه است و آزمون جامع در واحد ویژه علوم و تحقیقات در قالب یک منطقه و به صورت مستقل برگزار می شود.