قابل توجه دانشجویان محترم (نکات مهم آموزشی)

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۸ کد : ۲۰۳۵ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان دکتری :  ورودیهای 98 و سایر ورودیهایی که شروع به تحصیل آنها صرفا از مهر 98 می باشد می رساند شرط شرکت در آزمون جامع برای ایشان داشتن گواهی قبولی یا نمره مشروط در آزمون زبان می باشد در غیر اینصورت مجاز به شرکت در آزمون جامع نخواهند بود

به اطلاع کلیه دانشجویان ارشد : گروه علوم انسانی و هنر ورودیهای 98 و یا سایر ورودیهایی که شروع به تحصیل آنان صرفا از مهر سال 98 می باشد می رساند چنانچه دروس روش تحقیق و زبان تخصصی را در مقطع کارشناسی در رشته غیر مرتبط گذرانده اند الزامی است این دروس را بصورت جبرانی در مقطع ارشد بگذرانند. این مورد جهت دانشجویان با رشته کارشناسی مرتبط که دروس فوق را گذرانده باشند الزامی نیست.

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند: اخذ درس بدون رعایت پیش نیازی و یا همنیازی دارای اشکال بوده و عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد و دانشگاه دروس مذکور را حذف خواهد  و دانشجو قادر به شرکت در امتحان آن درس نخواهد بود و در صورت شرکت در امتحان، نمره آن در کارنامه درج نخواهد شد. لذا لازم است با رعایت مقررات آموزشی نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.

به اطلاع آندسته از دانشجویان مشمول خدمت سربازی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند می رساند در خصوص انتخاب واحد ترم 992 با در نظر گرفتن سنوات مجاز خود اقدام فرمایید و چنانچه نیاز به مجوز نظام وظیفه دارید به کلرشناس آموزش رشته مربوطه مراجعه فرمایید.در غیر اینصورت مسئولیت و عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو می باشد.

به اطلاع کلیه دانشجویانی که سنوات تحصیلی آنان به اتمام رسیده است می رساند جهت اخذ مجوز افزایش سنوات یا با کارشناس رشته تماس و یا مراجعه نماییند. در غیر اینصورت عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو می باشد.

دانشجویان گرامی با عنایت به کنترل سامانه آموزشیار توسط سازمان مرکزی دانشگاه شایسته است طبق تقویم آموزشی مندرج در صفحه اول سامانه مذکور نسبت به انتخاب واحد و یا حذف و اضافه اقدام فرمایند.

قابل توجه کلیه دانشجویان ارشد و دکتری گذراندن درس روش تحقیق و وصایای حضرت امام خمینی ره در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری الزامی است.