۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۳ کد : ۲۵۱ اخبار تصویری

در دیدار مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی خمین با خانواده جانبازان عنوان شد؛

جانبازان شهدای زنده تاریخ نظام جمهوری اسلامی هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، صبح امروز همزمان با روز جانباز مسؤولین این واحد دانشگاهی با خانواده جانباز و ایثارگر چند تن از دانشجویان دیدار کردند.

در این دیدارها که به منظور تجلیل از ایثارگری جانبازان پر افتخار شهرستان خمین صورت گرفت، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین ضمن تبریک روز جانباز به ارزنده‌ترین یادگاران دوران دفاع مقدس و خانواده های ایشان گفت: جانبازان شهدای زنده تاریخ نظام جمهوری اسلامی هستند که قدر و منزلت آنان نزد خدای باری تعالی در اوج قرار دارد.

ایشان با نقل سخنی از امام خمینی(ره) بیان داشتند: امام(ره) در بیانات گوهر بارشان فرموده‌اند خدمت به خانواده شهداء (جانبازان و ایثارگران) خدمت به نبی اکرم و خدمت به انبیاست.

دکتر عباس شمسی روز جانباز را فرصت تجدید پیمان با سرمایه‌های نظام و انقلاب دانست و بیان کرد: به واقع جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سرمایه‌های عظیم نظام و نعمات الهی هستند که وجودشان مغتنم و نکوست و باید به این عزیزان به دید پیروان راه ابوالفضل‌عباس(ع) نگریست که مانند مولایشان راه سبز جانبازی و سرخ شهادت را در پیش گرفته‌اند.

در این دیدارهای صمیمانه، جانبازان نیز به بیان خاطرات دوران جنگ تحمیلی پرداختند و در پایان به خانواده‌های کمانی، محمدی و بیات لوح سپاس تقدیم شد.