همایش پیاده روی همگانی با شعار "دانشگاه آزاد اسلامی خمین؛ تجلی گاه نشاط و پویایی"

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۷:۴۸ کد : ۲۵۴ اخبار تصویری

به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی و همزمان با سراسر کشور برگزار شد؛

همزمان با سراسر کشور همایش پیاده روی همگانی صبحگاهی به مناسبت31 اردیبهشت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور جمعی از دانشجویان، استادان، کارکنان واحد خمین به همراه خانواده آنها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین؛ در این همایش پیاده روی همگانی صبحگاهی که به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دانشجویان، استادان، کارکنان واحد خمین به همراه خانواده‌ها با آغاز راهپیمایی از محل میدان ورزش و مردم و عبور از پارک جنگلی کوه بوجه شهرستان خمین به سمت شهرک دانشگاهی، در مسیری به طول 5 کیلومتر حضور یافتند.

در این همایش که با برنامه‌های فرهنگی و چند حاشیه جذاب همراه بود، دکتر شمسی با قدردانی از حضور دانشجویان، استادان، کارکنان و خانواده آنها و همچنین عوامل برگزاری این مراسم گفت: دانشگاهی پویا و با نشاط خواهد بود که علاوه بر تحصیل علم، به ورزش و تندرستی توجه ویژه نماید.

ایشان از پایان پروژه احداث مجتمع ورزشی شهدای دانشجو و افتتاح آن در آینده نزدیک خبر داد که خوشحالی شرکت کنندگان در این راهپیمایی را همراه داشت.

در حاشیه این همایش خاطره‌ای از رئیس واحد خمین درخصوص روند تأسیس واحد خمین بیان گردید که با استقبال حضار مواجه شد.

از دیگر حواشی این مراسم افتادن قرعه یکی از جوایز به نام رئیس واحد خمین بود که ایشان جایزه خود را به مسؤول تدارکات همایش پیاده روی به پاس زحماتشان تقدیم نمود و وی هم در ادامه آن را به فرزند یکی از کارکنان هدیه کرد. همچنین هدایایی به نیروهای خدماتی این همایش تقدیم شد.

گفتنی است با سرو صبحانه سالم از شرکت کنندگان پذیرایی شد و در پایان با انجام قرعه کشی تعداد 20 جایزه متنوع ازجمله لوازم ورزشی و کارت هدیه به شرکت کنندگان اهدا شد و تعداد 3 عدد از جوایز باقیمانده با موافقت کلیه حاضرین به کودکان و نوجوانان شرکت کننده در همایش پیاده روی اهدا گردید.