رونمایی از اولین دستاورد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۷ کد : ۲۶۶ اخبار تصویری
رونمایی از اولین دستاورد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

همزمان با رونمایی از اولین دستاورد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین:

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی: پرورش استعداد‌های خلاق، ارزشمندتر از اشتغال‌زایی

اولین دستاورد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، دستگاه برداشت پیاز زعفران، با حضور سردار محمدابراهیم رضایی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، قبل از این مراسم، جلسه هم اندیشی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه مدیر مرکز رشد واحد خمین ضمن معرفی کارکرد مرکز رشد به‌عنوان بستر اصلی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، به بیان توضیحاتی در خصوص افق‌های پیش روی مرکز رشد پرداخت و خاطر نشان نمود: اهمیت به ایده‌های خلاقانه جوانان کشور، همان قدرت درون‌زایی است که مقام معظم رهبری بدان اشاره داشتند.

در ادامه این جلسه هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد ضمن معرفی ایده پژوهشی خود به توضیح پیرامون چگونگی انجام پژوهش‌های خود پرداخته و عملکرد خویش را تشریح نمودند.

نماینده مردم شهرستان خمین نیز ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی مرکز رشد در زادگاه امام خمینی(ره)، این امر را یک فرصت استثنایی برای شهرستان قلمداد نمود و در خصوص هدایت ایده‌های ناب و خلاقانه به این مسیر توسط ارگان‌ها و ادارات شهرستان مواردی را بیان کرد.

سردار محمدابراهیم رضایی گفت: آرزوی من این بود که در خمین جایگاهی داشته باشیم تا از خلاقیت ها و استعدادهای درخشان حمایت کنیم و پایگاه علمی قوی در شهر وجود داشته باشد که استعدادها و ایده‌های ارزشمند را جذب و تقویت کنیم و امروز که می‌بینم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین چنین جایگاهی را ایجاد کرده، بسیار خوشحالم که این آرزو تحقق یافته و آن را ارزشمند می‌دانم.

ایشان ادامه داد: من معتقدم اگر بجای وقت و انرژی که صرف اشتغال‌زایی در خمین کردیم، صرف پرورش استعدادهای خلاق می‌شد، دستاوردهای بیشتری داشتیم. امروز که بستر ایده و آرزوی ما در این مجموعه ایجاد شده، از شما تشکر ویژه دارم و این کار شما نقطه امیدی برای ماست و از طرح‌های عزیزان استقبال می‌‌کنیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی خمین در تمام زمینه‌ها مؤثر و راهگشای اقتصاد مقاومتی در خمین باشد و درخصوص پرورش ایده‌های خلاقانه و اقتصاد مقاومتی، بتوانیم پیوند دانشگاه آزاد اسلامی با شهرستان را بیشتر کنیم.

بعد از این نشست دستگاه برداشت پیاز زعفران به‌عنوان اولین دستاورد مرکز رشد واحد خمین که توسط هسته فناور "مکانیزاسیون کشاورزی" طراحی و ساخته شده بود، رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد خمین، این دستگاه باتوجه به روند خشکسالی در منطقه و افزایش انگیزه کشاورزان به کشت زعفران، پس از ماه‌ها تلاش توسط این واحد فناور طراحی و ساخته شده است که در یک فرایند هیدرولیکی و پنوماتیکی از طریق اتصال به تراکتور به صورت دنباله‌بند با نفوذ تا عمق 20 سانتی‌متری خاک امکان خارج کردن پیاز زعفران و تحویل به صورت سورت شده را فراهم می‌کند.

کاهش هزینه برداشت محصول، مدیریت زمان، فراهم کردن شرایط برداشت مکانیزه و پایین بودن هزینه ساخت از جمله مزایای این دستگاه می باشد که در مراحل تکمیلی بعدی و تولید انبوه، امکان صادرات این محصول نیز فراهم خواهد شد.

در پایان برنامه، میهمانان به همراه مسئولان واحد خمین از مراحل پایانی احداث مجموعه ورزشی شهدای دانشجو واقع در شهرک دانشگاهی این دانشگاه بازدید کردند.