پیام تبریک دکتر عباس شمسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۶ کد : ۳۱ اخبار تصویری
پیام تبریک دکتر عباس شمسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

پیام دکتر شمسی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

« ن. والقلم و ما یسطرون »
منت خدای را که انسان را به نعمت آموختن آراست و علم و تقوا را برای بشریت فضیلت قرار داد.

بار دیگر فصل «مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد. ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده‌اند و توفیق خدمت به بندگان خود را عنایت فرموده‌اند.
با عجین شدن نام «مهر» با هفته دفاع مقدس، بار دیگر شمیم خوش عطر شهادت حال و هوای شهرمان را عطرآگین می کند و یاد و نام مردان بی ادعا را دز ذهنمان یادآور می شود.
آغاز سال تحصیلی و شروع پربرکت درس و تحصیل و تدریس را به جامعه دانشگاهی و همه اساتید معظم، دانشجویان پر تلاش به ویژه دانشجویان جدید الورود و کارکنان محترم دانشگاه تبریک می گویم. دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین که بر خاک مقدس زادگاه رهبر کبیر انقلاب اسلامی و قدمگاه و سجده‌گاه هزار شهید سرافراز بنا نهاده شده، ثمره‌ی تلاش بزرگان و فرهیختگان و علاقمندان به علم و تقوی است.
این واحد دانشگاهی در مسیر رشد و بالندگی و شکوه تجلی دانایی قرار دارد و در جهت تحقق اهداف والای دانشگاه آزاد اسلامی با عنایت به راهبردهای ریاست محترم هیأت امنا و همچنین ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی گام برمیدارد. از این رو برای دستیابی به جایگاه واقعی دانشگاه در افق‌های برنامه‌ریزی شده، همراهی، همدلی، تلاش و جهاد همه دانشگاهیان را می‌طلبد.
توجه به فرصت ها، ظرفیت ها، شایستگی ها و ضرورت های آتی ما را ملزم می‌سازد تا در عرصه فرهنگی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری‌(مدظله العالی) گام برداریم.
برای همه ی اساتید گرانقدر، کارکنان و دانشجویان عزیز این دانشگاه با عنایت به فرماندهان و سربازان جبهه فرهنگی که رسالت بسیار مهمی بر عهده دارند، آرزوی توفیق، سلامت و سعادت در سایه توجهات حضرت ولی عصر (ارواحناله الفدا) دارم.

دکتر عباس شمسی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین