دکتر شمسی مطرح کرد: گام بلند دانشگاه آزاد اسلامی خمین در راستای خدمت به زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی

۲۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۷ کد : ۳۳ اخبار تصویری
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه ها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین گام بلندی را در راستای خدمت به زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی بر میدارد.

دکتر شمسی مطرح کرد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، دکتر شمسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین از تآسیس رشته های جدید و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد و گفت: در جهت تحقق صحبت های حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی نوه بزرگوار امام راحل(ره) و دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص خدمت به زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی، واحد خمین در این مسیر گام های بلندی برداشته است.
وی همچنین با تأکید بر جهاد فرهنگی در کنار تولید علم اظهار داشت: رویکرد واحد خمین در فعالیت های فرهنگی ایجاد فضای امید، نشاط و انگیزه در دانشجویان خواهد بود که در این خصوص 200 برنامه در طی یک ترم تحصیلی برنامه ریزی شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین برای سال تحصیلی جدید، در 7 رشته مقطع دکتری، 19 رشته مقطع کارشناسی ارشد و 54 رشته مقطع کارشناسی دانشجو پذیرفته است که امید است در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و تحولی بزرگ در تربیت نیروی متخصص و رشد علمی و فرهنگی استان مرکزی و شهرستان خمین باشیم.