تشکیل جلسه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه با حضور مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۳۱ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۷ کد : ۳۵ اخبار تصویری

با حضور مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی صورت گرفت:

تشکیل جلسه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، صبح امروز جلسه شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه با حضور مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، رئیس واحد خمین و اعضای شورای راهبردی فرهنگی در سالن جلسات این واحد برگزار شد.
در این جلسه دکتر عباس شمسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام والمسلمین سلحشور مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت و یاد و خاطره هزار شهید سرافراز شهرستان خمین را گرامی داشت.
ایشان به اقدامات صورت گرفته در زمینه عفاف و حجاب، طراحی تخصصی فضاهای معنوی و دینی فضاهای دانشگاه و تدوین 200 برنامه فرهنگی تا پایان سال تحصیلی با رویکرد ایجاد فضای امید، نشاط و انگیزه در دانشجویان با توجه به منویات مقام معظم رهبری پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین سلحشور نیز به بیان اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و در زمینه توجه ویژه به نماز و صداقت و راستگویی نکاتی را متذکر شد.
ایشان همچنین در مورد برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و دیدار با خانواده معظم شهدا پیشنهاداتی ارائه کرد.
در ادامه مسؤول دفتر فرهنگ اسلامی و کارشناسان فرهنگی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده و چشم انداز برنامه های آتی حوزه فرهنگی را بیان کردند.
برنامه دیگر حضور حجت الاسلام والمسلمین سلحشور در واحد خمین، بازدید از مهمانسرا، خوابگاه و سایر فضاهای این دانشگاه جهت استفاده حداکثری در دوره های دانش افزایی و ضیافت اندیشه اساتید بود که در این مورد اظهار امیدواری کرد بتوان از پتانسل بالای واحد خمین در این دوره ها استفاده نمود.
بازدید از بیت قدیمی امام خمینی(ره) و تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران از دیگر برنامه های حضور ایشان در خمین بود.