جلسه توجیهی دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد با حضور استاندار مرکزی برگزار شد

۲۵ مهر ۱۳۹۳ | ۲۰:۵۷ کد : ۵۰ اخبار تصویری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، جلسه توجیهی دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه صبح امروز با حضور مهندس مقیمی استاندار مرکزی، سیدمهدی ساداتی فرماندار شهرستان خمین و جمعی از مسؤولین شهرستان در سالن همایش های این دانشگاه برگزار شد.

استاندار مرکزی در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین عنوان کرد:

دکتر عباس شمسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در این ابتدای این جلسه گفت: ادای احترام می‌کنم به رفتگان این خاک مقدس، سجده‌گاه و قدمگاه هزار ستاره درخشان جنگ تحمیلی و رهبر فقید انقلاب اسلامی. در این آغازین صبح آدینه و پایان لحظات ذی‌الحجه ماه، در یک روز بارانی و لطیف مفتخریم که در خدمت انسانی از تبار باران هستیم، انسانی که در کنار بسیاری از بزرگمردان و شخصیت‌های کشوری این نظام بوده است و بویژه همکار و همرزم شهدای این مرز و بوم بوده است، که وقتی کلام و ذهن به توصیف ایشان می‌گشائیم اول چیزی که به ذهن خطور می‌کند، تقوی، صداقت و اخلاق ایشان است.
وی به سخن حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در وصف ایشان اشاره کرد که فرموده اند: " آقای مقیمی اهل خمین هستند و بلد کار و شاید بیش از عمر جمهوری اسلامی استاندار و وکیل بوده اند."
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین همچنین ادامه داد: امروز مفتخریم که در فضای شهری تنفس می‌کنیم که افتخارات و ماندگارانی جاویدان همچون مهندس مقیمی دارد. جا دارد از تلاش ها و دستاوردهای ایشان در طی دوران نمایندگی مجلس تجلیل نمایم که بدون منت و چشم داشتی شاید نزدیک به ده بار در وزارتین علوم و بهداشت و به همین تعداد با ریاست عالی و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی جهت توسعه کمی و کیفی این واحد دانشگاهی حضور یافتند و در پایان این امر با تأسیس دانشگاه علوم و تحقیقات خمین با همراهی و همکاری دلسوزانه حضرت حجت الاسلام المسلمین سیدحسن خمینی به ثمر نشست و امروز بار دیگر ایشان را در مسند سکانداری و استانداری این استان که قسمتی بزرگ از منطقه ثلاث افتخار آفرین و نخبه خیز و دارای مفاخر فراوان است، می‌بینیم.
وی همچنین گفت: این واحد دانشگاهی در سال 1379 با 2 رشته و 250 دانشجو تأسیس شد و در سال 1382 بنا نهادیم که کار را در این زمین مقدس توسعه دهیم. اینجا یک بیابان محض بود که دانشگاه با کمک مسؤولین از ابتدای پمپ بنزین با احداث جاده ارتباطی و پل روگذر کمربندی و ایجاد شهرک دانشگاهی تحقق یافت و امروز شاهد تأسیس 54 رشته کارشناسی، 19 رشته ارشد و 9 رشته دکتری با تعداد حدود 4500 دانشجو هستیم و امیدواریم به امید حق و توسلات حضرت ولی عصر(عج) و در سایه رهنمودهای ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و مساعدت‌ها و هدایت‌های آقای مهندس مقیمی بتوانیم این واحد دانشگاهی را به یک قطب علمی در کشور و منطقه تبدیل کنیم.

در ادامه استاندار مرکزی از کسانی که دانشگاه آزاد اسلامی را راه اندازی کردند تا منشاء خیر و برکت در شهرستان خمین شود تقدیر کرد و اظهار داشت: راه اندازی دانشگاه کار بزرگ و سختی است اما مشکل تر، مهمتر و ارزشمندتر اداره دانشگاه و کلاس درس و از همه مهمتر تعلیم و تعلمی است که شکل می‌گیرد و اگر از این منظر نگاه کنیم نقش دانشگاه را در توسعه و پیشرفت کشور شاهد خواهیم بود.
مهندس مقیمی در ادامه بیان کرد: استان مرکزی یک منطقه عالم خیز و دانشمند پرور است که ویژگی خاصی به منطقه می‌دهد. اگر از گذشته بیاموزیم و آینده را شکل دهیم، می‌پذیریم که منطقه ما می‌تواند منطقه مهمی از نظر علمی برای کشور باشد و با این استدلال باید سیاستگذاری، برنامه ریزی و تلاش کنیم و هر تلاشی که انجام ‌دهیم که علم و دانش در این منطقه رشد پیدا کند، به بشریت، به توسعه کشور و به پیشرفت و عدالت در کشور کمک کرده ایم.
وی همچنین گفت: با استفاده از پتانسیل خوبی که از نظر علمی داریم، می‌توانیم یک نهضت علمی در منطقه ایجاد کنیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: ما در افق 1404 می بایست در منطقه از نظر علمی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی حرف اول را بزنیم که پایه و اساس و زیربنای آن رشد علم و دانشگاه و حوزه است. اگر بخواهیم در اقتصاد حرف اول را بزنیم و به اهداف سند چشم انداز برسیم می‌بایست دانشگاه‌های ما فعال باشند.
توجه به ایجاد پارک‌های علم و فناوری در کنار دانشگاه‌ها، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تلاش برای تجاری سازی دستاوردهای علمی خودمان از توصیه های مهم مهندس مقیمی در این جلسه بود و گفت: اگر به این مهم توجه کنیم می‌توانیم به اهداف سند چشم انداز نزدیک شویم و دین خودمان را به مردم، جامعه و مملکت ادا کنیم.
وی همچنین گفت: خوشبختانه در استان مرکزی، با توجه به اینکه استانی صنعتی است، ارتباط خوبی بین دانشگاه‌ها و صنایع برقرار بوده و در این دوره هم ما تلاش کردیم که بیشتر باشد و فعالیت های زیادی را دنبال کنیم که ثمره آن انشاا... ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت باشد.
این مراسم با استقبال کم‌نظیر دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد مواجه بود.