طی پیامی؛ روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خمین درگذشت آیت‌الله مهدوی‌کنی را تسلیت گفت

۲۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۹ کد : ۵۵ اخبار تصویری
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خمین در پیامی درگذشت آیت الله مهدوی کنی را تسلیت گفت.

طی پیامی؛

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خمین درگذشت آیت‌الله مهدوی‌کنی را تسلیت گفت

متن این پیام به شرح ذیل است :

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی‌ء

روح ملکوتی عالم ربانی، فقیه بصیر و یار دیرین امام و رهبری، حضرت آیت‌الله مهدوی کنی به ملکوت اعلی پیوست.

بدین وسیله رحلت جانگذار این فقیه بصیر را به ساحت قدسی ولی الله الاعظم (عج) مقام معظم رهبری، مراجع عظام، حوزه‌های علمیه، شاگردان آن عالم ربانی، بیت شریف و اخوی معظمشان حضرت آیت‌الله باقری کنی و همه امت مسلمان تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات معظم له را مسئلت می‌نماییم.

خداوند بزرگ روح بلند ایشان را با شهیدان و امام شهیدان محشور کند و یاد و نام اینچنین بزرگانی را در حافظه تاریخی ملت ما، زنده نگاه دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین