تشکیل نخستین جلسه کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

۰۵ آبان ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۸ کد : ۶۴ اخبار تصویری
نخستین جلسه کمیته علمی هم اندیشی بررسی و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، نخستین جلسه کمیته علمی هم اندیشی بررسی و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها صبح امروز با حضور دکتر شمسی رئیس دانشگاه و اعضای این کمیته در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.
رئیس واحد خمین ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، تشکیل کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها را از جمله برکات فرا رسیدن ماه محرم قلمداد کرد و تشکیل اولین جلسه آن را مبارک و نیکو دانست.
رئیس دانشگاه در ادامه بیان کرد: از جمله تفاوت های اساسی سیستم سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با سایر نظام ها  وجود و حضور شخصیت ممتاز ولی فقیه در راس هرم امورات مملکتی است که هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی در جایگاه ویژه‌ای قرار گرفته‌اند و به حمدالله با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند به مراتب ارزشمندی در جهان دست یافته و با لطف و امید خداوند در سال 1404 جایگاه نخست را در منطقه به خود اختصاص دهد.
وی همچنین گفت: جهت بالندگی به این مهم سر لوحه قرار دادن سخنان رهبری امری بدیهی و اساسی می باشد و به شکرانه خداوند در اقدامی اصولی  و تاثیر گذار امروز نخستین جلسه از کمیته پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها را تشکیل دادیم و با استعانت از امام زمان اروحنا له الفداء به ادامه راه خوشبین هستیم.