۱۲ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۵ کد : ۶۶ اخبار تصویری
در شب تاسوعای حسینی، شب ماتم و اندوه آل الله، مراسم عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و اصحاب با وفای ایشان، با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی خمین در بیت قدیمی امام خمینی(ره) برگزار شد.

با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی خمین؛
مراسم عزاداری شب تاسوعا در بیت قدیمی امام خمینی (ره) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خمین؛ این مراسم که با مرثیه خوانی و نوحه خوانی بود در حاشیه آن کارگاه و نمایشگاه مشق عشق با حضور هنرمندان خوشنویس نیز برگزار گردید.

حضور سرزده مهندس مقیمی استاندار مرکزی و سیدمهدی ساداتی فرماندار شهرستان خمین شکوه خاصی به این مراسم عزاداری بخشید.