مراسم گرامیداشت روز ملی پژوهش و فناوری برگزار شد

۲۵ آذر ۱۳۹۳ | ۲۱:۱۲ کد : ۹۳ اخبار تصویری
مراسم گرامیداشت روز ملی پژوهش و فناوری برگزار شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین در مراسم گرامیداشت روز ملی پژوهش و فناوری خبر داد:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با تأسیس مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان از فعالیت‌های پژوهشی حمایت خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، مراسم گرامیداشت هفته ملی پژوهش و فناوری امروز (سه شنبه) با حضور پژوهشگران، مخترعان و کارآفرینان برتر این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که جمعی از اساتید هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند، دکتر شمسی رئیس واحد خمین ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری بیان کرد: اختصاص بودجه قابل توجهی به پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی، اهمیت تحقیق و پژوهش را می رساند و در این راستا ما هدف را به چالش کشیدن فکر و اندیشه اساتید و دانشجویان در این حوزه قرار داده ایم تا بتوانیم یک حرکت و علمی روبه جلو داشته باشیم.

وی همچنین گفت: نگارش و انتشار مقالات علمی پژوهشی و ISI مغتنم و ارزشمند است اما کافی نیست و زمانی ارزش بیشتری پیدا می‌کند که کاربردی شود، به تولید برسد و پاسخی به نیاز جامعه باشد. در این خصوص هم بنا داریم مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان و همین طور پارک علم و فناوری را در زادگاه رهبرکبیر انقلاب اسلامی تأسیس کنیم.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری واحد خمین گزارشی از اقدامات پژوهشی این واحد دانشگاهی را بیان کرد و درخصوص روند انجام فعالیت‌های پژوهشی توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه آقای پیمان سرحدی نابغه ایرانی مخترع برتر ملی و بین المللی که به عنوان میهمان در این مراسم حضور داشت به بیان مراحل پیشرفت و موفقیت خود پرداخت.

گفتنی است در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر عضو هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تجلیل شد.