۰۳ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۳ کد : ۹۷ اخبار تصویری
مراسم معارفه رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد خمین برگزار و حجت الاسلام مرتض اردشیر بهرستاقی به عنوان رئیس جدید این مرکز معرفی شد.

با برگزاری جلسه معارفه:

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمین معرفی شد

مراسم معارفه رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد خمین برگزار و حجت الاسلام مرتضی اردشیر بهرستاقی به عنوان رئیس جدید این مرکز معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، مراسم معارفه رئیس جدید مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد خمین با حضور دکتر شیخان دبیر محترم شورای سیاست گذاری سما در استان مرکزی در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شمسی رئیس واحد خمین ضمن تبریک حلول ماه ربیع گفت: پنج سال قبل و بر اساس استراتژی سازمان سما، مدیریت آموزشکده سما در خمین با معاونت سما تلفیق شد و با ریاست آقای مهندس رنجبر آغاز به کار نمود به حمدالله طی سالهای اخیر آموزشکده سما و مدارس سما توانسته است تحت مدیریت ایشان به رشد و بالندگی خوبی دست یابد و در این دور بنا داریم با رویکرد جدید این دو مسؤولیت را تفکیک کنیم.

رئیس واحد خمین در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از مهندس رنجبر در انجام وظیفه خالصانه ایشان، بیان کرد: حضور مجدد حجت الاسلام اردشیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین با خیر و برکات همراه خواهد شد و از خداوند متعال توفیقات ایشان را خواهان و خواستاریم و ان شاء الله بتوانند سبب ارتقاء جایگاه سما خمین در سطح استان شوند.

در ادامه دکتر شیخان دبیر محترم شورای سیاست گذاری سما در استان مرکزی گفت: متاسفانه از جمله ضعف های سازمان ها این است که مدیران را به هنگام تودیع به فراموشی سپرده و تجربیات آنان به هدر می رود، اما دانشگاه آزاد با رویکرد ویژه تلاش دارد از تجربیات مدیران به نحوه شایسته بهره جوید که امید  می‌رود آقای مهندس رنجبر تجربیات خویش را در اختیار حجت الاسلام و المسلمین اردشیر قرار دهند.

در ادامه جلسه مهندس رنجبر ضمن تشکر از کلیه پرسنل، معاونین و کارمندان بیان کرد: در سال 1387 واحد سما خمین کار خود را با پذیرش 500 دانشجو در چهار رشته آغاز نمود که امروز به حمدالله به 14 رشته ارتقا یافته است.

رئیس سابق مرکز آوزش و فرهنگی سما خمین با تشریح کار مدارس سما اظهار کرد: به حمدالله در دو مدرسه پسرانه و دخترانه در مقطع ابتدائی فعال هستیم که اقدامات اجرایی و عملیاتی در خصوص ساخت مدارس ویژه نیز ادامه داشته و به امید یزدان تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

در ادامه حجت الاسلام اردشیر گفت: خداوند را شاکریم که توفیق حاصل فرموده تا در خدمت آموزشکده سما باشیم.

ایشان با تاکید بر سخنان حضرت آیت الله جوادی بیان کرد:

هیچ موجودی از موجود دیگر راضی  نمی‌شود مگر به وساطت امام هشتم (ع)، هیچ انسانی به هیچ توفیقی دست نمی یابد و خوشحال نمی شود مگر به وساطت مقام رضوان امام رضا (ع)، هیچ نفس مطمئنه‌ای به مقام راضی و مرضی بار نمی یابد مگر به وساطت امام رضا (ع).

وی همچنین با تشکر از کلیه همکارانی که در این مدت با جناب آقای مهندس رنجبر همکاری داشته اند توفیقات ایشان را در ادامه فعالیت از خداوند متعال خواستار شدند.

در پایان جلسه از خدمات جناب آقای مهندس رنجبر با تقدیم لوح سپاس تقدیر و تشکر به عمل آمد و  طی حکمی که به امضاء ریاست محترم سازمان سما جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر قلی زاده رسیده بود، حجت الاسلام مرتضی اردشیر بهرستاقی به عنوان رئیس جدید مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد خمین منصوب شد.